Кремовий пілінг для делікатного очищення обличчя - ШОРЕА І ШАФРАН – ВІТАМІН E (100г)

950,00
грн.
М’яка очищаюча суміш, наповнена живильним маслом шореа та дорогоцінним шафраном, допомагає очистити закупорені пори, усунути темні плями та оновити шкіру. Глибоко проникаюча гіалуронова кислота поєднується з надзвичайно поживним вітаміном Е, кокосом, зародками пшениці, рисовими висівками, шипшиною та морінгою, щоб допомогти зволожити та контролювати сухість, залишаючи шкіру свіжою та молодою.
Кора кокуму, червоний сандал і калумбавуд допомагають м’яко відлущувати та мінімізувати недоліки, а алое вера та гамамеліс допомагають заспокоїти шкіру, сприяючи гладкій, м’якій шкірі та більш рівному тону. Насичений традиційною лікувальною олією Кумкумаді з шафраном, яка допомагає відновити шкіру та надати їй яскравого природного сяйва.
Спосіб застосування:Глибоко очистіть шкіру та нанесіть невелику кількість на все обличчя та шию, уникаючи області навколо очей. Залиште на 3 хвилини. Змочіть шкіру водою, помасажуйте круговими рухами та змийте.
Склад:Шафран, шореа, рисові висівки, зародки пшениці, морінга, кокум, кокос, алое віра, гамамеліс, целюлоза, червоний сандал, ветівер, калумба, водяна лілія, лотос, іланг-іланг, троянда, неролі, шипшина, мигдаль, солодка, цетеариловий спирт і глюкозид, гліцерин, ПЕГ-4 оліват, ПЕГ 40 гідрогенізована рицинова олія, цетиловий спирт, ніацинамід, токоферилацетат, алантоїн, гіалуронат натрію, фітат натрію,сорбат калію.
Доша:Вата - Найкраще підходить для сухої, дуже сухої та тьмяної шкіри, яка потребує глибокого живлення, додаткового зволоження та догляду.

Made on
Tilda