Прандхара (3 мл)

110,00
грн.
Прандхара – має широкий спектр лікувальної дії. Використовується при лікуванні інфекцій верхніх дихальних шляхів, особливо на самому початку, при болі в шлунку, головному болю та допомагає при кашлі та нудоті.
Прандхара допоможе зняти біль будь-якої етіології, швидко знизить температуру при застуді, нормалізує високий артеріальний тиск, допоможе при сонячному ударі, риніті, зубному болю, болю у суглобах, при ударах і опіках. Препарат полегшує стан, але передбачає подальше звернення до лікаря. Це унікальний засіб від Махаріші Аюрведа, який має бути в особистій аптечці будь-якої людини, особливо, багато подорожуючий або у людини, яка має проблеми зі здоров'ям. За переказами, цей препарат був подарований людям мудрецем, який жив в Гімалаях багато років тому.
Склад Прандхара: Борнейська камфора (Dryobalanops aromaticum), М'ята перцева (Mentha Piperita), Аджван (Trachyspermum ammi), Фенхель (масло) (Foeniculum vulgare), Евкаліпт кулястий (масло) (Eucalyptus globulus), Коричник цейлонський (Cinnamomum zeylanicum), Гвоздика (масло) (Syzgium aromaticum).

Made on
Tilda