Ісабгол Isabgol (100г)

280,00
грн.
Препарат Ісабгол (він же псілліум) - природний регулятор роботи кишківника. Ісабгол Байдьянатх виготовляють з високоякісної натуральної сировини - лушпиння насіння подорожника азіатського, яке є багатим джерелом розчинної клітковини і згладжує процес звільнення організму від токсичних відходів і шлаків.
Потрапляючи в кишківник, ісабгол формується в гелеобразну слизову масу, перетворюючись на своєрідну молекулярну губку, яка абсорбує в себе більшість шлаків і токсинів.
Допомагає нормалізувати жировий обмін, знижує рівень холестерину і цукру в крові, завдяки чому зменшує ризик серцево-судинних захворювань і діабету. Клітковина, яка міститься в лушпинні подорожника, не розщеплюється в шлунку і не має харчової цінності, але уповільнює процес всмоктування жирів,
Препарат також знижує засвоєння жовчних кислот і концентрацію глюкози в крові.
Лушпиння подорожника допомагає зменшити тягу до переїдання і знизити кількість непотрібних перекусів, що сприятливо позначається на загальній масі тіла.
Склад: лушпиння насіння подорожника азіатського
Спосіб застосування: 1-2 чайні ложки з водою перед відходом до сну. Препарат необхідно розмішати в склянці води, вжити відразу після змішування. Після прийому препарату рекомендовано випити ще 1 склянку чистої води. Препарат не рекомендовано дітям віком до 12 років.
В період прийому препарату Ісабгол рекомендується вживати якомога більше чистої води, мінімум 6-8 склянок на день. Ісабгол є своєрідною губкою, тому може викликати порушення всмоктуваності інших препаратів. Якщо ви перебуваєте на лікуванні і приймаєте будь-які інші медикаменти, будь ласка, зберігайте інтервал мінімум 30-60 хвилин між прийомом Ісабгол та інших препаратів.
Ісабгол рекомендано при:
- дисфункції кишківника, запорах, діареях, синдромі подразненої товстої кишки;
- геморої, здуття живота, підвищені газоутворення;
- інтоксикації, харчових отруєннях різного характеру;
- запальних захворюваннях кишківника;
- підвищеному холестерин, ризику серцево-судинних захворювань, цукровому діабеті;
- надмірної вазі, ожирінні.
Made on
Tilda