Гокшураді Гуггул Gokshuradi Guggulu, 80таб

360,00
грн.
Гокшура – ефективний природний тонік, антиоксидант, афродизіак. Гокшура має анаболічні, сечогінні, антисептичні і протизапальні властивості. Гокшураді гуггул стимулює функцію виділення, сприяє дробленню, розчиненню і виведенню каменів з нирок і сечовивідних протоків, запобігає кровотечі, знімає біль і сприяє регенерації слизових оболонок, зміцнює нирки в цілому.
Гокшураді гуггул благісно впливає на репродуктивну систему як чоловіків, так і жінок. Усуває порушення менструального циклу, зміцнює організм жінки в післяпологовий період.
Показання до застосування: хвороби сечостатевої системи, хворобливе сечовипускання, часте сечовипускання, пієлонефрит, цистит, альбумінурія, гематурія, набряк, подагра. Гокшураді гуггул показаний при дисбалансах чоловічої та жіночої репродуктивних систем: сперматорея, простатит, аденома передміхурової залози, порушення ерекції, імпотенція, дисменорея, безпліддя, білі.
Протипоказання: індивідуальне несприйняття препарату, перший триместр вагітності, а також з обережністю при «високій» пітті, гіперацидному гастриті, гострих кровотечах, в ранньому дитячому віці (до 5 років), в літньому періоді життя (після 70 років), в період лактації.
Застосування: внутрішньо 1-2-3 таб. 2-3 р. в день до їжі з теплою водою. Препарат рекомендується приймати за призначенням і під контролем аюрведичного лікаря.
Склад Гокшураді гуггул: Гокшура (Tribulus terrestris), Гуггул (Commiphora mukul), Імбир (Zingiber officinale), Перець чорний (Piper nigrum), Піппалі (Piper longum), Харітакі (Terminalia chebula), Бібхітакі (Terminalia belerica), Амла (Emblika officinalis), Муста (Cyperus scariosus).
Made on
Tilda