Брахмі Brahmi, 60таб

280,00
грн.
Ефективний природний тонік для мозку, підтримує всі функції центральної нервової системи, живить і відновлює нервові клітини мозку, поліпшує мікроциркуляцію, підвищує концентрацію уваги й здатність до навчання, поліпшує сон, адекватність поведінки та світосприйняття, допомагає контролювати емоції. Діючи як антиоксидант, збільшує тривалість життя. Дає силу розуму, що важливо завжди, особливо у старшому періоді життя. Брахмі підвищує захисні сили організму, відновлює функцію наднирників, які беруть участь у синтезі гормону стресу, а також глюкокортикоїдів. Очищає кров, стимулює метаболічні процеси у клітинах і тканинах. Підтримує здоров'я серця, печінки та шкіри. Брахмі належить до рослин із сильною саттвічною природою допомагаючи підтримувати баланс між лівою і правою півкулями мозку.
Показання до застосування: всі дисбаланси центральної нервової системи, стрес, безсоння, погіршення пам'яті, невроз, гіперактивність (в т.ч. у дітей), емоційна нестабільність, періоди великих розумових навантажень, порушення мозкового кровообігу, запаморочення, шум у вухах, інсульт, судоми, епілепсія, хвороба Паркінсона, хвороба Альцгеймера, головний біль, хронічний головний біль, мігрень, тахікардія, аритмія, алкоголізм.
Буде корисна людям, що знаходяться у досить похилому віці, і живуть в періоді життя Вати, тому що допомагає зберегти чистоту розуму, покращує пам'ять, а також запобігає розвитку дегенеративних процесів у клітинах мозку, що призводять до тяжких розладів центральної нервової системи, таких як хвороба Альцгеймера, хвороба Паркінсона, деменція та інші. Брахмі буде корисна при захворюваннях шкіри, ранній сивині, передчасному старінні, хронічній лихоманці, хронічних інфекціях, а також при зовнішньому застосуванні для здоров'я шкіри. Протипоказання: індивідуальна непереносність препарату.
Спосіб застосування: приймати по 1-2 капсули 2-3 рази на день до їжі, запиваючи теплою водою або молоком. Препарат рекомендовано приймати за призначенням і під контролем фахівця.
Склад: Брахмі (Bacopa monnieri).
Made on
Tilda