Сукумара кашая Sukumaram Kashayam (100таб.)

730,00
грн.

Порушення менструальної функції.

Препарат має протиспазматичну та болезаспокійливу дію, завдяки чому полегшує менструальні спазми, біль унизу живота, біль у спині. Складові препарату забезпечують плавне скорочення матки, полегшуючи рух менструальних виділень та знижуючи больові відчуття. Крім того, Сукумарам Кватхам впливає на систему синтезу простагландинів, регулюючи рівень їх вироблення та вплив протягом менструального циклу. Препарат допомагає і в усуненні інших менструальних порушень, включаючи підвищену крововтрату в менструальний період (менорагія), мембранозну дисменорею, передменструальний синдром. Спільно з іншими препаратами використовують для лікування аменореї (відсутність менструацій) та ендометріозу.

Жіноча безплідність.

Сукумарам Кватхам призначається для лікування жіночої безплідності, особливо у випадках, коли проблеми зачаття пов'язані з порушеннями кровотоку, вагінальними розладами чи невстановленими причинами. Додатково, препарат живить організм матері та дитини під час вагітності, прискорює відновлення після пологів та покращує лактацію.

Травна система.

Сукумарам Кватхам балансує загострення Вата доші в черевній ділянці, що допомагає знизити внутрішньочеревний тиск і позбавитися таких неприємних станів, як хронічні запори, синдром подразненого кишечника, метеоризм, запальні ураження кишечника. Препарат також має позитивний ефект у терапії черевної грижі, виразок та ран.






Made on
Tilda