Канчнара гуггул Kanchanara Guggulu, 80таб

310,00
грн.
Показання до застосування: очищення тканин, гіпертрофія тканин та залоз, кісти, фіброзно-кістозна мастопатія, лімфаденіт, туберкульозний лімфаденіт, цервікальний лімфаденіт, хронічна лімфаденопатія, свищ, шкіряні захворювання, глистні інвазії, варикозне розширення вен, тромбофлебіт, виразки, фурункульоз.
Канчнар гуггул показаний при всіх видах онкологічних захворювань, включно з пухлинами черевної порожнини (гульма), а також з профілактичною метою. Протипоказання: індивідуальне несприйняття препарату, перший триместр вагітності, а також з обережністю при «високій» пітті, гіпертиреозі, гострих кровотечах, в ранньому дитячому віці (до 5 років), в літньому періоді життя (після 70 років), в період лактації і спільно з гормональними препаратами.
Застосування: внутрішньо 1-2-3 таб. 2-3 р. на день до їжі з теплою водою. Препарат рекомендовано приймати за призначенням і під контролем аюрведичного лікаря.
Склад Канчнара гуггул: Канчнар (Bauhinia variegata), Гуггул (Commiphora mukul), Амла (Emblica officinalis), Харітакі (Terminalia chebula), Бібхітакі (Terminalia belerica), Чорний перець (Piper nigrum), Імбир (Zingiber officinale), Піппалі (Piper longum), Варуна (Crataeva nurvala), Твак, або Кориця цейлонська (Cinnamomum zeylanicum), Кардамон (Elettaria сardamomum), Патра (Cinnamomum tamala).
Made on
Tilda