Гідролат Ялівцю (125 мл)

560,00
грн.
ГІДРОЛАТ ЯГІД ЯЛІВЦЮ

Потужний сечогінний, бактерицидний, протизапальний,відновлюючий засіб. Сильний енергетик.

Інтенсивно виводить з організму солі, шлаки, надлишкову воду. Чистить лімфу та кров, судини, слизову кишківника, сечоводів, сприяє виведенню холестерину, сечової кислоти, запобігає появі піску і каменів в нирках. Регулює обмін речовин, ефективний засіб для програми схуднення.

Використовують при подагрі, набряках і порушенні кровообігу. Застосовують для регуляції апетиту, поліпшення роботи шлунку, печінки і кишківника. Використовують при гастритах, застої жовчі, і схильності до утворення каменів в жовчному міхурі.

Рекомендований при хронічних захворюваннях дихальних шляхів: - ларингіті, трахеїтах, бронхітах, для розрідження мокротиння і полегшення кашлю.

Нормалізує роботу нервової системи: усуває емоційну збудливість, безсоння, покращує пам'ять.

Очищує, живить і заспокоює жирну шкіру, усуває вугрі. У нерозведеному вигляді в аерозолі тонізує шкіру всіх типів. Зміцнює коріння волосся, оживляє волосся.

При розпилюванні в приміщенні один з кращих гідролатів для відновлення енергетики, усуває негативний вплив чужорідних енергій.
Застосування:
Всередину: 1 чайну ложку гідролата розвести на 0.5л очищеної води. Пити протягом дня, незалежно від прийому їжі. Можна цю ж кількість гідролата розбавити невеликою кількістю води і випити в один прийом.
Курс 3 тижні. Перерва не менше 1 тижня.
Made on
Tilda