Гідролат Звіробою (125 мл)

560,00
грн.
ГІДРОЛАТ ЗВІРОБОЮ

Проти атеросклеротичний, антидепресивний, жовчогінний, спазмолітичний засіб. Стимулює роботу імунної системи.

Знімає спазми судин, знижує кров'яний тиск, усуває болі і запалення при варикозному розширенні вен. Зміцнює стінки капілярів, сприяє розм'якшенню геморойних шишок, пом'якшує рубці.

Знімає ревматичні болі і болі в спині. Лікує герпес, оперізуючий лишай. Сприяє поліпшенню зору. Знімає втому, запалення, почервоніння очей, і кон'юнктиви.

Сприяє швидкому загоєнню ран, гематом, синців, ударів, усуває папіломи.

Перешкоджає утворенню каменів в жовчному міхурі. Знімає спазми жовчних проток, кишківника і сечоводів.

Усуває запалення, відновлює роботу нирок.

М'який заспокійливий засіб, підвищує розумові здібності. Попереджає і усуває втому, безсоння, нервове виснаження і зриви, залежність від погоди. Не рекомендується поєднувати прийом гідролату звіробою з ліками від цієї проблеми.

Сприяє одужанню дітей, які страждають на енурез і заїкання.

Натуральний ліфтинг. Живить, тонізує, відновлює, заспокоює і пом'якшує шкіру. Особливо ефективний для потрісканої і подразненої шкіри, відновлює чутливу область навколо очей, прибирає зморшки. Освітлює і вирівнює колір обличчя. Ефективний анти віковий лосьйон для боротьби проти зморшок і ознак старіння (обличчя, шия, груди, очі, тіло). Зміцнює шкіру обличчя і грудей, розгладжує зморшки. Живить шкіру голови, знижує жирність волосся, зменшує лупу.
Застосування:
Всередину: 1 чайну ложку гідролата розвести на 0.5л очищеної води. Пити протягом дня, незалежно від прийому їжі. Можна цю ж кількість гідролата розбавити невеликою кількістю води і випити в один прийом.
Курс 3 тижні. Перерва не менше 1 тижня.
Made on
Tilda