Нім Neem Himalaya (60таб)

280,00
грн.
Ефективний засіб для очищення і поліпшення якостей крові. Він має здатність виводити чужорідні організму білки, кетони і вільні радикали, запобігати накопиченню жирів і токсичних сполук в організмі, знижувати рівень холестерину і глюкози, підвищувати показник гемоглобіну.
Ним використовується як засіб проти кровотеч, запобігає утворенню тромбів. Застосовується при порушенні обміну жирів і вуглеводів.
Це, мабуть, один з ефективних природних засобів для лікування гнійничкових запалень, вугрів, підвищеної жирності шкіри. Препарат дуже ефективний у боротьбі з інфекціями шкірних покривів, а також при таких хронічних проблемах як псоріаз, екзема, дерматити, в тому числі і алергічної природи, фурункульоз, гнійні нариви.
Препарат має яскраво виражені властивості імуномодулятора, а також антибактеріальні, антисептичні, протизапальні, сечогінні, протипухлинні, антидіабетичні, глистогінні, протигрибкові, контрацептивні і заспокійливі властивості.
Препарат незамінний в усуненні симптомів лихоманки, при сильному жарі, кишкових порушеннях, виразкових колітах і гастритах, розладах шлунка, проблеми нерегулярного випорожнення, респіраторних і бронхолегеневих захворюваннях, розладах сечостатевої системи і жовчного міхура, підвищеного артеріального тиску.
Допомагає справлятися з такими проблемами як підвищена вага, запальні процеси в суглобах (ревматизм, артрит) і хворобами, викликаними переохолодженням. Як природний антибіотик, пригнічує розмноження ряду найпростіших мікробних організмів, усуває паразитарні інфекції, глистную інвазію, дизентерію.
Ним має багатий хімічний склад і містить понад 140 компонентів, багато з яких ще до кінця не вивчені. Містить мінерали: фосфор, кальцій, залізо, вітаміни: С і Е, тіамін (В1), каротин (А), амінокислоти: аланін, глютамин та ін.
Інструкція по застосуванню:
1-2 таб. 2 рази в день за 30 хвилин до їжі. Курс прийому від 3 до 6 місяців. Препарат не призначений для дітей і людей похилого віку. Не використовуйте продукт під час вагітності. Препарат може знизити кров'яний тиск. Використовуйте ці ліки під наглядом фахівця Аюрведи.
Протипоказання:
вагітність, недуги через переохолодження, дихальна недостатність, виснаження, серйозне фізичне і розумове стомлення, індивідуальна непереносимість.
Склад:
кожна таблетка масою 250 мг містить: Ним (Azadirachta indica) - 250 мг.
Made on
Tilda