Уджала (5 мл)

110,00
грн.
Краплі "Уджала" при постійному застосуванні покращують гостроту зору, живлять оболонку очей, очищають очне яблуко і кришталик. В Індії основним призначенням цих крапель є безопераційне лікування катаракти. Завдяки їх унікальній властивості очищати кришталик.

Уджала – це тонік для очей, допомога при будь-яких захворюваннях органів зору, допомога пацієнтам з катарактою і цукровим діабетом, підходить для будь-якого віку, поліпшення природного зору навіть у здорових пацієнтів

УВАГА!!! Після того як ви закапаєте краплі, ви відчуєте сильне печіння в очах. Не турбуйтеся, так і повинно бути, печіння говорить про те, що відбувається очищення і зі сльозами виводяться забруднення, потерпіть і відпочивайте з закритими очима, ні в якому разі не слід протирати або промивати очі, це нейтралізує ефект.

!!Не застосовувати дітям до 12 років і людям, які носять контактні лінзи.

При катаракті та глаукомі препарат застосовують щодня протягом 4-6 місяців без перерв, після чого використовують протягом місяця і місяць роблять перерву. Надалі - профілактичний курс 2-3 місяці на рік, цей же курс застосовують для профілактики порушень зору.

Склад
Баскхапра (Biskhapra) 9%, Шора Калмі (potassi nitras) 2%, гліцерин 89%
Made on
Tilda