Дашамула Dashmool, 100таб

350,00
грн.
Дашамула полегшує астму, підвищує імунітет, виводить з організму токсини, омолоджує, оздоровлює щитовидну, підшлункову, вилочкової залози, а також надниркові залози і статеву систему, полегшує хворобу Паркінсона, тремор, ішіас, а також запальні процеси в області тазу.
Показання для застосування: ревматизм, лихоманка, застуда та грип, хвороби сечостатевої системи, низький імунітет, бронхіт, проблеми з нирками, гормональні порушення, порушення в роботі гіпофіза, хвороби суглобів і кісток, зашлакованості організму, алергія, проблеми з підшлунковою залозою.
Допомагає відновитися в результаті поразок, нанесених алкогольною залежністю, післяпологове відновлення, післяопераційне відновлення, щитовидна залоза, гепатит, онкологія, антиоксидант, детокс, кашель, для похилого віку.
Застосування: 2-4 таблетки 2 рази на день на голодний шлунок. Препарат рекомендовано приймати за призначенням і під контролем фахівця.
Склад Дашамули: Егле мармеладна (Aegle marmelos), Касмарья (Gmelina arborea), Патала (Stereospermum suaveolens), Шіонака (Oroxylum indicum), Агніманта (Premna integrifolia), десмодіум Гангський (Desmodium gangeticum), Прішніпарна (Uraria picta), Бріхат (Solanum indicum), Кантакарі (Solanum xanthocarpum), Гокшура (Tribulus terrestris).
Made on
Tilda