Кшірабала 101 Ksheerabala, 100капс

590,00
грн.
Кшірабала 101 тайла має знеболюючи, антиоксидантні та омолоджучи властивості.
Балансує всі мозкові функції, стабілізує артеріальний тиск, підтримує емоційну стабільність, підтримує функції органів почуття.
Показання до застосування: дисбаланси вата і питта дош, неврологічні болі, спазми, судоми, інсульт, парез, параліч, геміплегія, постінсультний стан, параліч лицьового і трійчастого нерва, парестезія, тремор, Хвороба Паркінсона, епілепсія, безсоння, неврастенія, головний біль, мігрень, панічні атаки, дратівливість, погіршення пам'яті, осиплість голосу.
Протипоказання до застосування: індивідуальна непереносимість препарату.
Застосування: звичайна доза становить 1-2 капсули 2 рази на день до їжі вранці і ввечері. Залежно від тяжкості і вираженості захворювання доза може збільшуватися до 2 капсул 3-4 рази на день. Масло рекомендовано застосовувати за призначенням і під контролем аюрведичного лікаря.
Склад: Кшірабала 101 тайла: Бала, у вигляді водного екстракту – Кашая (Sida cordifolia), Бала, у вигляді пасти – калка (Sida cordifolia), Кунжутне масло (Sesamum indicum), Коров'яче молоко (Cow's milk). Масло збагачене до потенції 101 (аварті).

Made on
Tilda