FOREVER Гель Алое Вера питний ФРІДОМ, 1000мл

1135,00
грн.
Допомагає при артриті, а також інших проблемах, пов'язаних з суглобами і м'язами.
Глюкозамін сульфат і хондроїтин сульфат є природними речовинами, які живлять хрящ таким чином, щоб ці природні компоненти людського тіла були гідно змащені.
Глюкозамін та хондроїтин є першою лінією захисту хрящів від пошкодження. Оскільки ми старіємо, наше тіло виробляє все менше і менше цих природних елементів здорового хряща, що призводить до жорсткості і зносу суглобів.
Метил сульфоніл метан - це натуральна форма органічної сірки, яка зустрічається в багатьох свіжих продуктах: фруктах, овочах, м'ясі, рибі і молоці, але при вживанні їжі не в сирому, а в приготованому вигляді, практично неможливо отримувати необхідну для підтримання здоров'я кількість
Ще один компонент "Форевер Свободи" - вітамін С в формі аскорбінової кислоти. Вітамін С важливий для синтезу колагену і відновлення сполучних тканин, а також корисний як антиоксидант. Крім того, він збільшує ефективність Метил сульфоніл метану.
Склад: Стабілізований гель Алое Віра Cорбітол Концентрат натурального апельсинового соку фруктоза сульфат глюкозаміну сульфат хондроїтину Натуральний апельсиновий ароматизатор Аскорбінова кислота (вітамін С) Лимонна кислота Cорбат калію бензойнокислий натрій Токоферол (вітамін Е).
Застосування: 2р в день 5 мл соку. розведеного в склянці води (200 мл).
Made on
Tilda