Поживний кондиціонер для відновлення та гладкості волосся – КЕШАРАЙЯ (250 мл)

1200,00
грн.
Повністю натуральний засіб для відновлення волосся, насичений потужними корисними властивостями лікувальної олії Кешарайя. Поєднаний з багатим на вітаміни кокосовим горіхом, зародками пшениці та зволожуючим алое вера для живлення, лікування та зміцнення балансу шкіри голови та волосся, а соя та оливи допомагають мінімізувати відчуття шорсткості.
Глибоко живильні трави Кікіріндія, Анкенда, Хатавар і Бабіла поєднуються із заспокійливим розмарином для кондиціонування та захисту волосся, допомагаючи зменшити випадання та ламкість. Базилік, лаванда, троянда, герань і кедрове дерево стимулюють шкіру голови, сприяють росту волосся та роблять волосся м’якшим, гладким і розкішним шовковистим блиском.
Після миття голови шампунем нанесіть кондиціонер на вологе волосся, ніжно масажуйте та ретельно розчешіть до кінчиків волосся.
 Залиште на дві хвилини та змийте.
Склад:Кокос, алоє вера, олива, зародки пшениці, кедр, кікіріндія, анкенда, хатавар, бабіла, базилік, лаванда, троянда, кедрове дерево, коко-каприлат, ніоцинамід, кофеїн, парфум, гліцерин із сої, пантенол, токоферилацетат, динатрій ЕДТА, феноксіетанол.
Доша:Вата і Піта – Для слабкого та ламкого волосся. Допомагає живити, доглядати та зміцнювати волосся.

Made on
Tilda