Гідролат Кукурудзяних рилець (125 мл)

560,00
грн.
ГІДРОЛАТ КУКУРУДЗЯНИХ РИЛЕЦЬ

Фітогормон широкого спектру дії: змінює структуру і властивості клітин, відновлює і нормалізує різні фізіологічні процеси. М'який енергетик.

Відновлює клітини печінки, сильний жовчогінний засіб, розріджує жовч, регулює діяльність жовчних проток, знижує кількість білірубіну, регулює жировий обмін, прискорює згортання крові, усуває гіповітаміноз. Розчиняє камені (карбонати, урати, фосфати) в нирках і сечоводах. Має м'який сильний промиваючий ефект, усуває інфекцію, не подразнює клітини, особливо у дітей.

Використовують для промивання очей. Усуває втому, почервоніння і печіння очей. Рекомендований для промивання очей при роботі з комп'ютером (компреси).

Відновлює суху і втомлену шкіру. Очищує, пом'якшує, відновлює шкіру обличчя і декольте. Утримує вологу в шкірі в спеку, при сухому кліматі, перельоті в літаках. Відновлює, зміцнює, оживляє волосся, надає їм силу і блиск.
Застосування:
Всередину: 1 чайну ложку гідролата розвести на 0.5л очищеної води. Пити протягом дня, незалежно від прийому їжі. Можна цю ж кількість гідролата розбавити невеликою кількістю води і випити в один прийом.
Курс 3 тижні. Перерва не менше 1 тижня.
Made on
Tilda