Гідролат Фенхелю (125 мл)

560,00
грн.
ГІДРОЛАТ ФЕНХЕЛЮ

Зміцнюючий, протизапальний, антисептичний, судинорозширюючий, спазмолітичний, протиалергійний, заспокійливий, протисудомний засіб.

Регулює обмін речовин, знімає запалення, набряки, спазматичні болі, стимулює кровообіг, попереджає алергічні реакції.

Тонізує судинну і дихальну систему, очищає бронхи і легені. Відновлює роботу легенів у курців. Відновлює роботу шлунка, печінки, підшлункової залози та 12-палої кишки, знімає метеоризм і коліки, попереджає запори. Лікує кишкові коліки, метеоризм і запори у дітей.

Рекомендований при захворюваннях суглобів, подагрі, при захворюваннях сечостатевої сфери чоловіків (простатит, аденома простати). Підвищує функцію статевих залоз, як у чоловіків, так і жінок.

У жінок коригує вагу, регулює менструальний цикл і функцію яєчників. Покращує лактацію матерів-годувальниць. Полегшує припливи при клімаксі.

Очищує, живить, відновлює, заспокоює, підвищує пружність шкіри всіх типів. Ефективний догляд за зрілою, чутливої, зморшкуватою і сухою шкірою. Знімає запалення, набряклість і почервоніння шкіри при гнійничкових хворобах шкіри обличчя. Відновлює живлення м'язів обличчя.
Застосування:
Всередину: 1 чайну ложку гідролата розвести на 0.5л очищеної води. Пити протягом дня, незалежно від прийому їжі. Можна цю ж кількість гідролата розбавити невеликою кількістю води і випити в один прийом.
Курс 3 тижні. Перерва не менше 1 тижня.
Made on
Tilda