Омолоджуючий поживний крем для сухої і чутливої шкіри - БАКУЧІОЛ, 100мл

1450,00
грн.
Насичений і кремоподібний засіб, наповнений Аюрведичними травами бакучіол, робить шкіру більш гладкою, інтенсивно зволоженою і помітно пружнішою. Ультра-поживний кокос першого віджиму, рисові висівки, мигдаль, зародки пшениці та моринга зволожують, відновлюють та сприяють загальному оновленню шкіри. Традиційне масло тріфали та гамамеліс заспокоюють шкіру і знімають стрес. Шипшина, виноград, мучниця, солодка, крес-салат і зелений чай перешкоджають утворенню пігментації, роблячи тон шкіри більш рівним та яскравим.

Спосіб використання:Ранок: Глибоко очистіть та тонізуйте шкіру. Нанесіть крем на обличчя і шию (уникаючи області навколо очей), м'яко масажуючи шкіру.
Перед сном: Після очищення повторно нанесіть крем на обличчя та шию і залиште на ніч. Для кращого результату використовуйте крем поверх антивікової сироватки для обличчя з бакучіолом.
Склад:Бакучіол, кокос першого віджиму, рисові висівки, мигдаль, зародки пшениці, моринга, олія трфали, гамамеліс, шипшина, виноград, мучниця, солодка, крес-салат, зелений чай, гідроксиацетофенон, сорбат калію, токоферол ацетат.Доша:Вата і Піта – найкраще для чутливої, дуже сухої та зрілої шкіри. А також шкіри з тонкими зморшками, яка потребує додаткового зволоження, зміцнення та заспокоєння.
* Проти жорстокого поводження з тваринами
* 100% веганський та вегетаріанський

Made on
Tilda