Copy: Spa Ceylon Ароматизатор для приміщення ЛІСОВА СТЕЖКА, 190мл

1800,00
грн.

Декоративний натуральний кімнатний ароматизатор, що поєднує в собі старовинні волокнисті палички з чистими ефірними маслами.
Ароматизатор Лісова Стежка - це суміш ефірних олій перцевої м’яти, мандарина, лимона та евкаліпта, які ніжно наповнюють ваші життєві простори ароматом, щоб заспокоїти, освіжити та збалансувати ваше тіло, разум та душу.

Спосіб застосування: Відкрутіть кільце з горловини пляшки і зніміть внутрішню кришку. Вставте палички в пляшку, поставте на рівну поверхню і залиште, щоб акуратно розсіявся аромат. Щоб освіжити аромат: вийміть палички, переверніть їх догори дном і вставте. Аромат зберігається до 8 тижнів.
Корисно знати при використанні: тримайте ароматизатор подалі від пилу і бруду. Зберігайте ароматизатор подалі від прямих сонячних променів. Зберігайте в прохолодному, сухому місці. Уникайте контакту кімнатного ароматизатора зі шкірою. Уникайте потрапляння ефірних олій на поліровані, фарбовані або синтетичні поверхні. Тримайте в недоступному для дітей і домашніх тварин місці. Тримайте ароматизатор подалі від відкритого вогню.


Подарунки: Подарункові набори

Made on
Tilda