Регулар чурна (100 гр)

300,00
грн.
Покращує моторику кишечника і функціональні можливості кишечника, сприяє виведенню різних токсинів. Допомагає при запорах і колітах. Сприяє загоєнню стінок кишечника (запалення, ерозії, виразки), покращує травлення. Відновлює нормальну мікрофлору кишечника і сприяє усуненню дисбактеріозу. Перешкоджає утворенню каменів в жовчних шляхах і жовчному міхурі. Є безпечним фітоіммуномодулятором і гепатопротектором, покращуючи функції печінки. Стимулює імунітет. Стабілізує рівень цукру в крові, зменшує швидкість розвитку атеросклеротичних бляшок на стінках судин.

Регулар чурна широко застосовується при різних порушеннях роботи шлунково-кишкового тракту, особливо при хронічних запорах і дисбактеріозі кишечника. Вона добре знімає печію і напруга в слизовій шлунка та дванадцятипалої кишки. Також були відзначені хороші результати при прийомі Регулар чурни людьми, страждаючими надмірною вагою і підвищеному вмістом холестерину в крові.

Лікарські рослини
Псилліум (подоріжник блошного) - це клітковина, що не перетравлюється, містить харчові волокна. Волокна розбухають в кишечнику і утворюють слизову масу, яка є потужним ентеросорбентом, що виводить з організму різні токсичні речовини (його навіть називають «мітлою» для кишечника). Розбухаючи і утримуючи воду, подорожник створює природний послаблюючий ефект, огортаючи стінку кишечника, сприяє загоєнню ерозій і виразок.

Подоріжник містить гіркоти, які стимулюють особливі ендокринні клітини слизової кишечника, за рахунок чого поліпшується моторика, секреція травних ферментів і слизу, всмоктувальна, імунна функції кишечника. Подорожник володіє ендоекологічної дією, тобто стимулює відтік міжклітинної рідини, що містить токсини, в лімфатичні капіляри.

Касія вузьколиста індійська. Листя касії мають проносні властивості. Вони підвищують рухову функцію кишечника, особливо товстого. При тривалому застосуванні касіх не викликає подальших запорів, діє м'яко і безболісно.

Харітакі, латинська назва - Terminalia chebula. Цей плід згадується майже в усіх аюрведических текстах, а в класичному тексті аюрведи - трактаті «Чарака» навіть йдеться про те, що харітакі так само поживний і корисний, як материнське молоко. Чарака також говорить про те, що харітакі дуже корисний для травного тракту. Він посилює всмоктування живильних речовин з їжі. Крім того, він корисний для профілактики серцево-судинних захворювань, допомагає підтримувати серце в здоровому стані.
Made on
Tilda