FOREVER Гель Алое Вера питний, 1000мл

750,00
грн.
Питний гель Алое Віра містить 75 поживних речовин і 200 активних компонентів в рідкій формі. Компанія Форевер володіє патентом на натуральну стабілізацію Геля Алое.
Поживні компоненти, що містяться в алое:
- 20 мінералів, необхідних для правильного функціонування нашого організму. Коли організму не вистачає мінералів, з'являються такі симптоми, як: втома, головний біль, біль в суглобах, м'язах.
- 12 вітамінів, в тому числі і вітамін В12, який, практично, міститься тільки в протеїнах тваринного походження. Цей вітамін лікарі часто призначають у вигляді ін'єкцій для підвищення опірності організму хворобам.
- Фолієва кислота, рекомендована докторами всім жінкам, які планують завагітніти.
Алое має очисні властивості; покращує засвоювання поживних речовин, прискорює виведення шлаків і продуктів обміну з організму, покращує обмін речовин.
Його щоденний прийом - один з кращих способів отримати необхідні організму поживні компоненти. А найголовніший результат - це поліпшення роботи організму на клітинному рівні. Внаслідок чого зміцнюється імунітет і підвищується рівень енергії в організмі. Гель Алое Віра - необхідна складова здорового способу життя.
- Виводить токсини і шлаки
- Покращує функції травлення
- Натуральний антибіотик
- Протизапальний засіб
- Полегшує біль
- Сприяє оновленню клітин
- Сертифікований в Україні (зареєстрований в МОЗ)
Сік Алое Віра з м'якоттю (або питної гель) компанії "Форевер Лівінг Продактс" - це рослинний сік, чистий фреш з листа алое. Вживаючи його, Ви допомагаєте своєму організму очиститися від накопичених протягом тривалого часу шлаків і токсинів. Щоб досягти хороших результатів, дуже важливо приймати сік алое кожен день. Натуральний сік Алое віра - найкращий збалансований набір поживних компонентів, і він гарантовано буде Вам корисний.
Спосіб вживання:
профілактично по 30-60мл. в день. Первісна доза може бути зменшена до чайної ложки з метою перевірки реакції організму на гіперчутливість. Перед вживанням збовтати. Після відкриття пломби, зберігати в холодильнику не більше 30 днів.
Тривалість прийому не менше 3-х місяців, саме за цей час кожна клітинка організму встигає оновитися.
Склад: Cтабілізірованний гель Алое Віра (96,3%), Сорбітол, Аскорбінова кислота (вітамін С), Лимонна кислота, Сорбат калію, Бензоат натрію, ксантанова кислота, Токоферол (вітамін Е).
Made on
Tilda