Ультразволожуюча гелева маска з гіалуроновою кислотою для обличчя - ШОРЕА І ШАФРАН – ВІТАМІН E (60мл)

1050,00
грн.
Надпотужна дивовижна суміш швидкої дії, наповнена живильним маслом шореа та дорогоцінним шафраном, миттєво глибоко зволожує, заспокоює сухість, звужує пори та надає шкірі помітного яскравого сяйва. Потужна чотиривимірна гіалуронова кислота поєднується з надзвичайно поживним вітаміном Е та кокосом, щоб допомогти глибоко зволожити та миттєво оздоровити шкіру, надаючи їй м’якший, гладкий та оновлений вигляд.
Червоний сандал, калумбавуд, крес-салат, солодка та мучниця допомагають усунути тьмяність і покращити стан шкіри. Маска насичена традиційною лікувальною олією Кумкумаді з шафраном, яка допомагає відновити шкіру та надати їй яскравого природного сяйва.
Спосіб застосування:Глибоко очистіть шкіру та нанесіть на все обличчя та шию, уникаючи області навколо очей. Залиште на 15-30 хвилин і змийте. Використовуйте кілька разів на день.
Склад:Шафран, шореа, кокос, червоний сандал, калумбавуд, лакриця, алое віра, гамамеліс, іланг-іланг, троянда, неролі, солодка, виноград, крес-салат, зелений чай, ветівер, водяна лілія, лотос, шафран, гліцерин, ПЕГ 40 гідрогенізована рицинова олія, ніацинамід, токоферилацетат, алантоїн, гіалуронат натрію, фітат натрію, бензиловий спирт, сорбат калію, саліцилова кислота.
Доша:Вата - Найкраще підходить для сухої, дуже сухої та тьмяної шкіри, яка потребує глибокого живлення, додаткового зволоження та догляду.

Made on
Tilda