Зелені Манни апіпродукт / 60 таб

205,00
грн.
Препарат володіє ідеальним поєднанням рослинних компонентів і продуктів бджільництва.
Спіруліна – це синьо-зелена водорість, яка легко перетравлюється травними соками людини. Вона є відмінним джерелом антиоксидантів. За вмістом корисних речовин 1 грам спіруліни дорівнює 1 кілограму овочів; вітаміну А містить в 25 разів більше, ніж морква, і має в 100 разів більше біодоступного заліза, ніж яблука. Вона містить особливі полісахариди – альгінати, які забезпечують звільнення організму людини від важких металів і радіонуклідів, завдяки цьому захищає щитовидну залозу і лімфовузли.
У своєму складі спіруліна має ряд унікальних біокорректорів і біостимуляторів, яких немає ні в одному продукті. Серед них особливо цінні пігменти – фікоціанін і хлорофіл. Фікоціанін захищає клітини від пошкодження вільними радикалами, запобігаючи мутації клітин і передчасне старіння організму. Хлорофіл насичує кров киснем і сприяє виведенню з організму токсинів і важких металів, які потрапляють в організм з продуктами, водою, повітрям і побутовою хімією. Також хлорофіл ефективно підвищує рівень гемоглобіну в крові, очищає судини, робить кров більш текучою і нормалізує тиск.
Спіруліна, завдяки високому вмісту органічного заліза знижує зайву вагу і зменшує апетит, а її білок засвоюється організмом на 85%.
Інулін – це натуральний пробіотик (субстрат біфідобактерій), який отримують з коренеплодів цикорію і топінамбура. Цей компонент потрібен для нормального травлення. Нерозчинні в шлунку соляною кислотою молекули інуліну мають здатність сорбувати велику кількість харчової глюкози і не допускають її всмоктування в кров, завдяки чому зменшується рівень цукру в крові після прийому їжі. Тому його друга назва рослинний інсулін.
Інулін має особливість потрапляти в клітини всіх органів без допомоги інсуліну і повноцінно заміщати глюкозу в обмінних процесах, завдяки чому знижується енергетичний клітинний голод. Вбудовуючись в клітинну стінку, короткі фрагменти молекул інуліну допомагають проходженню всередину клітини і самої глюкози в невеликих кількостях. Це призводить до істотного і стійкого зниження рівня концентрації цукру в крові, яке не викликає різкого коливання цього показника протягом доби.
Ппилок квітковий (бджолине обніжжя) ефективно відновлює всі системи людського організму і досить багатий на вуглеводи, білок, нуклеїнові кислоти, ліпіди вітаміни і мінеральні сполуки. У ньому присутній великий вміст незамінних (есенціальних) ненасичених жирних кислот – ліноленової і лінолевої, загальна кількість яких в сумі даних сполук більше 50 %.
Еламін – це природний концентрат ламінарії (морської капусти). У своєму складі він містить багато йоду і сприяє його поповненню в організмі. Це безпечний ресурс органічного йоду. У ньому присутній тиреоїдин (аналог ферменту щитовидної залози), який чудово допомагає при гіпертиреозі та гіпотиреозі.
Еламін сприяє налагодженню роботи ендокринної системи (яєчників і щитовидної залози), і ефективно знижує патологічні прояви передклімаксу.
Показання до застосування:
  • Хвороби щитовидної залози;
  • При залізодефіцитних анеміях, втомі, слабкості;
  • Для підвищення імунітету;
  • Всім для забезпечення потреби організму в залізові, йоді та інших потрібних елементах;
  • Для запобігання захворювань і розвитку склерозу судин;
  • Цукровий діабет (для зниження вмісту цукру в крові);
  • Для нормалізації діяльності шлунково-кишкового тракту;
  • Для виведення токсичних сполук.
Властивості:
  • Сприяє відновленню функцій щитовидної та підшлункової залоз, наднирників, статевих залоз та лімфовузлів;
  • Покращує роботу ендокринної системи, зменшує прояви передклімаксу, природний пробіотік;
  • Багате джерело органічного йоду для людини;
  • Знижує рівень холестерину чудово нормалізує артеріальний тиск;
  • Виводить радіонукліди та важкі метали не дає їм накопичуватись в організмі;
  • Стабілізує та знижує цукор в крові (показаний при діабеті), та в цілях профілактики;
  • Сприяє подавленню в головному мозку центру апетиту, і при цьому дає людині відчуття надходження енергії.
Протипоказання: підвищена особлива чутливість до компонентів продукту, гіпертиреоз.
Застосування:
Дорослим та дітям з 14 років приймати по 1 капсулі тричі на день, за пів години до їжі, запиваючи водою кімнатної температури.
Необхідно пройти курс 30 днів. Далі місяць зробити перерву і потім знову його повторити.
Увага! Перед застосуванням зробити алерго-пробу а саме нанести препарат на шкіру зап’ястка або слизову ротової порожнини, та спостерігати не менше тридцяти хвилин. У разі виявлення алергії, прийом препарату Заборонено.

Made on
Tilda